SchoolgoochelaarDe school goochelaar komt graag naar uw school in {STAD}!

Dé goochelaar voor elke school. Met meer dan 130 optredens per jaar is de school goochelaar een begrip op basisscholen, voortgezet onderwijs, BSO en NSO.

Hij treedt op door heel Nederland en Belgie, dus ook bij u in {STAD}.

Vragen?

Als u vragen heeft belt u dan 0650-574439 of mailt u naar {STAD_SHORT}@schoolgoochelaar.nl. De school goochelaar voorziet u graag gratis van gepast advies!

Waarom SchoolGoochelaar.nl?

  • Leuk en leerzaam
  • Betaalbaar
  • Geen reiskosten
  • Gratis decor
  • Eigen geluidsinstallatie
  • Gratis werkbladen

Waarom kiezen scholen uit {STAD} voor schoolgoochelaar.nl?


GRATIS THEMA WERKBLADEN

Een aantal keren per jaar maak ik gratis thema werkbladen met thema’s die kinderen interesseren zoals de kinderboekenweek, het circus, Kerst, Pasen, mopjes etcetera. U kunt de thema-werkbladen gratis ontvangen door hier te klikken.

 

DIVERSE SHOWS VOOR DE BASISSCHOOL

Meester of juffendag, (her-)opening van de school of afsluiting voor de schoolvakantie. Buikspreken, goochelen en humor gaan hand in hand om de voorstelling onvergetelijk te maken! De school goochelaar reist graag naar {STAD} om u en de kinderen te verwonderen.

 

THEMA VOORSTELLINGEN

 

BUITENSCHOOLSE OPVANG

De school goochelaar heeft voor de gevarieerde groep kinderen van de BSO en NSO in {STAD} hele leuke programma’s. Betaalbaar, goochelen, interactie en lachen zijn de sleutelwoorden.

Bel 0650-574439 voor meer informatie.

 

WORKSHOP

De schoolgoochelaar geeft op regelmatige basis speciaal voor leerkrachten workshops in {PROVINCIE}. Denk hierbij aan een workshop goochelen, NLP voor leraren of teambuilding voor leerkrachten. Meer weten? Vul dan het contact formulier in.

 

De school goochelaar ook op uw school?

Bent u benieuwd of de school goochelaar geschikt is als goochelaar op uw school of studiedag in {STAD}? U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.