SchoolgoochelaarGoede Doelen Acties School

20130621t_Palet_wereldwinkel1

Goede doelen acties school. Vandaag las ik wat groep 8 van ’t Palet heeft verdiend voor de goede doelen acties school  van de school: € 300,-. Dit hebben ze bij elkaar gekregen dankzij de goede doelen acties die zij op school hebben bedacht en uitgevoerd. De acties voor de goede doelen hebben zij tijdens de meivakantie van school uitgevoerd. Hierna maakten ze de balans op, en kon de opbrengt van de verkochte Wereldwinkel-artikelen worden uitgerekend.

De totale omzet van deze goede doelen acties “wereldwinkel op school” was € 750,-. De Wereldwinkel Onze Planeet uit HDL heeft hiervan die € 300,- ter beschikking gesteld ten

behoeve van de goede doelen van de school. Vanuit school vonden alle acties plaats onder leiding van meneer Rudy en juffrouw Carmen.

Het gaat geeneens om de bedragen, maar dat deze kinderen op school leren hoe je acties voor goede doelen opzetten is natuurlijk top. Inspiratie is zo belangrijk. Kinderen kunnen zoveel leren van zulke  acties op school. En betrokkenheid meemaken door goede doelen te ondersteunen kan echt een levensles zijn. Wat doe jouw kinderen met goede doelen?