SchoolgoochelaarGoochelaar Kinderfeestje

foto jongenGoochelaar Kinderfeestje. In mijn jeugd had mijn moeder de goede gewoonte van mijn kinderfeestje een echt feest te maken. Deze school goochelaar herinnert hoe we als kinderen handenvol spellen speelde en ik mij een keer misselijk at aan snoep. Op een kinderfeestje is natuurlijk alles mogelijk: je bent jarig en dat mag gevierd worden.

Een keer had ze echte verrassing. Ik mocht al mijn vriendjes meenemen naar een zaal in het centrum. Mijn vriendjes vonden het geweldig. Toen we eenmaal op een rij zaten begon de muziek en het doek ging open. Daar stond een goochelaar! Een echte goochelaar! Ik kon niet geloven dat die goochelaar speciaal voor mij was gekomen. Hij gaf een echte show weg. Leuke trucs met doekjes in diverse kleuren en ik als ”hulp- goochelaar” meehelpen. Het was de goochelaar die mij het kinderfeestje van mijn leven bezorgde!

Die man was echt mijn held. Het kinderfeestje ben ik nooit meer vergeten. De vriendjes van mij ook niet, nog een jaar lang was de goochelaar op mijn kinderfeestje een onderwerp van gesprek.