SchoolgoochelaarKinderboekenweekvoorstelling 2014

Kinderboekenweekvoorstelling 2014 feest voor de basisschool en bibliotheek.

 

kinderboekenweekvoorstelling
Feest de kinderboekenweekvoorstelling

#KBW14 Sinds 29 september 2004 treedt  schoolgoochelaar en buikspreker John Negenkerken op met zijn tiende kinderboekenweekvoorstelling 2014. Deze schoolvoorstelling is bestemd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, duurt 45 minuten en heeft de titel: Het kinderboekenweekfeest. Deze goochelshow sluit aan op het motto van de Kinderboekenweek 2014 (Feest) en is ideaal voor bibliotheken en basisscholen. John Negenkerken speelt de rol van goochelaar en buikspreker.

Verhaal

John en Botje (de wonderhond) zitten op de zolder van de basisschool.

Ze zijn op zoek naar feestslingers, kinderboeken en andere feestelijke attributen want de Kinderboekenweek bestaat 60 jaar!

Om dit te vieren willen John en Botje de kinderen en hun leraren verrassen met een echte kinderboekenweekshow met goochelen, buikspreken, muziek en natuurlijk de grote Kinderboekenweek 2014 Feest quiz!

Maar waar zijn de feestversieringen?

En horen ze het goed……. klinkt er nou feestmuziek uit die geheimzinnige doos?

Kinderboekenweek Feest! is de officiële kinderboekenweekshow van schoolgoochelaar John Negenkerken en is alweer zijn achtste Kinderboekenweek voorstelling.

De Kinderboekenweekvoorstellingen zijn ieder jaar weer immens populair op de verschillende basisscholen van Nederland.

Inhoud

Kinderboekenweekvoorstelling 2014 inhoud: kinderboeken lezen, kinderkomedie, muziek, goochelen, buikspreken en educatie.

Educatief

Zoals u van de Schoolgoochelaar mag verwachten zitten er in deze kinderboekenweekvoorstelling 2014 een aantal licht educatieve momenten dat we spelenderwijs meepakken zoals: samenwerken, naar elkaar luisteren en feest maak je samen!

 

Kosten: 497 euro all-in, maximaal 2 shows (9.00 en 10.00 uur of 13.30 en 14.30 uur) 997 euro all-in, maximaal 5 shows op een schooldag (tijden in overleg)
Referenties
http://schoolgoochelaar.nl/kinderboekenweek-2014/

http://deschoolgoochelaar.yurls.net http://kinderboekenweek.nl http://www.harmdejonge.nl/http://cpnb.nl http://kinderboekenweek.yurls.net http://kinderboekenweekshow.nl

http://schoolgoochelaar.nl

http://www.youtube.com/watch?v=6hJxUDNH05g

http://www.pinterest.com/schoolgoochelaa/feest-thema-kinderboekenweek-2014/