Schoolgoochelaar

Kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs

kinderboekenweekvoorstelling 2022

De naam van de kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs 2022 is:

“Gi-ga-groen“

De Kinderboekenweek 2022 loopt van 5 t/m 16 oktober. Voor en na deze datum is het ook mogelijk de KBW-show te boeken!

De Kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs 2022 is geschikt voor kinderen van het speciaal onderwijs en hun leerkrachten.

Gi_ga groen kinderboekenweek 2022

Kinderboekenweekshow 2022 “Gi-Ga-Groen” het verhaal.

De juf heeft aan John en Sjakie gevraagd of ze het schoolplein willen opruimen. Er ligt na de pauze namelijk nogal veel rommel. John vraagt zich af of je met deze rommelspullen ook kunt goochelen en op deze manier de “rommel” kunt hergebruiken.

Sjakie vertelt ondertussen dat hij op de kinderboerderij was en dat hij daar veel geleerd heeft over grote en kleinere dieren, van ezels tot wormen en van konijnen tot spinnen. Hij heeft het woord spin nog niet gezegd of hij ziet er één. Maar ziet hij het goed? Heeft deze spin in zijn web de woorden “gi-ga-groen” gesponnen?

Beleef het zelf mee met al jouw vrienden en vriendinnen van je basisschool tijdens de kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs “gi-ga-groen” met John de Schoolgoochelaar, Sjakie de wonderhaan en jouw juf of meester.

Steekwoorden

Steekwoorden voor deze leuke meedoe voorstelling voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun leerkrachten zijn: Respect voor de natuur en elkaar, hergebruiken (recyclen), planten ademen, enge dieren bestaan niet maar zijn wel nuttig.

Inhoud

“Gi-Ga-Groen” De kinderboekenweekshow 2022 is alweer de vijftiende kinderboekenweek voorstelling voor het speciaal onderwijs van John Negenkerken. John staat ook wel bekend als de schoolgoochelaar. Hij zet middelen in zoals goochelen, buikspreken, kindercomedy en interactie. Hiermee creëert hij een voorstelling die leuk en leerzaam is voor de kinderen en hun leerkrachten.

De kinderboekenweekvoorstellingen van John zijn zeer populair! Het is raadzaam om hem zo snel mogelijk te boeken voor uw favoriete dag.

Leeftijd

De kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs 2022 “Giga-groen”  is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 t/m 12 jaar en hun leerkrachten.

Tijdsduur van de Kinderboekenweekshow 2022 is 40-45 minuten.

Kinderboekenweekshow

Prijs van de kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs 2022

De prijs van de voorstelling “Gi-Ga-Groen” is € 550,- voor 1 voorstelling of € 650,- voor 2 voorstellingen per dagdeel op dezelfde locatie.

Voor 3 voorstellingen betaalt u € 995,- en voor 4 voorstellingen per dag op dezelfde locatie € 1250,-.  Meer voorstellingen nodig? Graag in overleg.

U hoeft niets te doen

De genoemde bedragen zijn inclusief alles: 9% btw, reiskosten, decor, geluid en buikspreken.

Het enige dat u hoeft te doen is samen met uw leerlingen van de voorstelling te genieten. Verder verzorgt John alles zelf.

Boek nu

Boek nu uw favoriete datum via het contactformulier.

Of bel John rechtstreeks op 06-50574439.

Kinderboekenweek werkboekje

“Gi-ga-groen” kinderboekenweek voorstelling speciaal onderwijs 2022 gratis werkboekje.

Zoals ieder jaar verstrekt de schoolgoochelaar een gratis werkboekje voor de Kinderboekenweek. De inhoud van het werkboekje gaat dit keer over natuur en recyclen (hergebruik).

Het werkboekje van “Gi-ga-groen” kunt u via de onderstaande link downloaden en komt per 1 september 2022 beschikbaar.

Als u een gratis werkboekjes abonnement neemt (inschrijven rechts van deze pagina boven de radio) dan ontvangt u een aantal keer per jaar gratis werkbladen in uw mailbox.

Voor de kinderboekenweekshow voor het regulier onderwijs klikt u hier.

Interessante links:

Schoolgoochelaar

Kinderboekenweekshow

Kinderboekenweek pagina Facebook

Schoolgoochelaar op Facebook