SchoolgoochelaarLekker lezen

www.schoolgoochelaar.nl

Lekker Lezen

De voorstelling voor de nationale voorleesdagen 2021.

De nationale voorleesdagen zijn van 20 t/m 30 januari 2021.

Nu voor het 3de seizoen de voorstelling “Lekker Lezen” (de magie van boeken).

De 45 minuten durende goochelshow ter promotie van het lezen van boeken “Lekker Lezen” is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun leerkrachten, ouders en voor bibliotheken tijdens de nationale voorleesdagen 2021.
Lekker lezen is ontwikkeld om kinderen te inspireren televisies en mobieltjes uit te zetten, hun computerspelletje op te bergen en de verwondering van lezen te ontdekken.

De kinderen zullen zien hoe lezen tot de verbeelding spreekt wanneer sommige zeer populaire boeken tot leven komen. Het leven van een loser, Charlotte’s web, Rupsje Nooitgedacht zijn enkele van de boeken die worden gebruikt in deze opwindende educatieve voorstelling vol plezier en lachen!

Respect

Ontdek waarom respect voor anderen en hun spullen belangrijk is met voorbeelden uit het boek Het leven van een loser en misschien zelfs iets uit het boek van Coco kan het.

Wat dacht je van een bezoek van de enige LITERAIRE-spin ter wereld Charlotte, uit het verhaal van Charlotte’s Web. Charlotte spint een magisch web en schrijft in het midden van dit web een boodschap voor alle kinderen om te delen met de rest van de wereld.

Lenen & verantwoordelijkheid

De kinderen worden eraan herinnerd verantwoordelijkheid te nemen bij het lenen van boeken uit de schoolbibliotheek, omdat het voor anderen niet eerlijk zou zijn als het boek beschadigd of vernietigd wordt geretourneerd. (Met dank aan anderen).

 

Fictie, non-fictie, biografieën .. het is hier allemaal, samen met enkele zeer subtiele morele berichten zoals aardig zijn voor anderen, maakt dit een “kan niet verkeerd gaan” – presentatie voor uw volgende schoolvergadering, schoolmeeting of bibliotheekevenement en natuurlijk de nationale voorleesdagen 2021.

Prijs van de voorstelling

De prijs van de voorstelling “Lekker lezen” is 497,- euro voor 1 voorstelling en 597,- voor 2 voorstellingen op 1 dagdeel. De voorstelling is geschikt voor zowel de onder- als bovenbouw en is inclusief alles: geluid, reiskosten, decor etc. U hoeft niets te doen!

lezen is leuk de voorstelling www.schoolgoochelaar.nl

Boek nu

Boek nu via het contactformulier of bel 06-50574439.

Lekker lezen is © 2021 www.schoolgoochelaar.nl