SchoolgoochelaarOuderavond 2.0 beleving en Crea-idee 4

Ouderavond 2.0 beleving en Crea-idee 4

Ouderavond 2.0 beleving en Crea-idee 4

In het crea-idee 4 vindt u: een woordzoeker, doolhof, rebus, raadsel, goocheltruc en een idee om de ouderavond tot een positieve beleving te maken.

U kunt uw Crea-idee 4 werkblaadje hier [wpdm_file id=32] gratis downloaden.

Ouderavond 2.0 beleving

Ouderavond 2.0 beleving en Crea-idee 4Meer betrokkenheid creëren?

Meer inzicht creëren?

John biedt handvaten om een positieve ouderavond anno nu te organiseren. U kunt hierdoor veel bezoekers trekken naar de ouderavond 2.0 beleving op uw school.

Tijdens deze bijzondere ouderavond ondervindt u dat niets onmogelijk is.

Deze positieve ouderavond beleving 2.0 is bedoeld om:

De band tussen school, de leerkrachten en ouders positief  te verstevigen. Tevens om te leren, te lachen en bewustwording te creëren van uw denken en handelen. En tenslotte om op een andere manier te kijken naar uw kind- en schoolsituaties en direct positief resultaat te boeken!

Ouderavond 2.0 beleving

Ouderavond 2.0 beleving en Crea-idee 4Tijdens de Ouderavond 2.0 beleving kunt u zich laten motiveren, inspireren en verwonderen door schoolgoochelaar en gastspreker John Negenkerken.

John is specialist in het lezen van lichaamstaal en het aanduiden van blinde vlekken. Ieder kind is anders en elk kind heeft een eigen en unieke “aanpak” nodig.

Tijdens deze inspirerende ouderavond laat John u zien dat kijken vanuit een ander perspectief (invalshoek)  zijn vruchten af zal werpen.

U krijgt een aantal tools mee om uw kind te stimuleren en motiveren. Hetgeen het resultaat op school zeker ten goede zal komen.

 

 

Onmogelijk..?  NIETS IS ONMOGELIJK!!

Dat niets onmogelijk is, is een terugkerend thema tijdens de Ouderavond 2.0 beleving.

Meer weten over de Ouderavond 2.0 beleving en de bijbehorende prijzen, kijk dan hier.

schoolgoochelaar

Contact

Als u meer wilt weten over de activiteiten van de schoolgoochelaar klik dan hier 

of bel 06-50574439.

Veel plezier toegewenst!

John Negenkerken de schoolgoochelaar

www.schoolgoochelaar.nl

 

#Gratiswerkbladen #schoolbreed #schoolgoochelaar #basisschool #eindejaarsvoorstelling #werkbladen #juffendag #rebus #doolhof #sudoku #muffendag #meesterenjuffendag #eindeschooljaarvoorstelling #eindeschooljaar #schoolgoochelaar #goochelaar #basisschool #ouderavond #beleving