SchoolgoochelaarGoochelaar op school in Purmerend

Goochelaar op school in Purmerend

Goochelaar op school in Purmerend

Goochelaar op school

Als goochelaar op school in Purmerend is het mijn passie om kinderen te vermaken en tegelijkertijd educatie te bieden. Mijn naam is John Negenkerken en ik ben al meer dan 20 jaar actief als professionele goochelaar op scholen en diverse andere evenementen. In dit artikel wil ik graag mijn ervaringen delen over mijn werk als goochelaar op school in Purmerend.

Als goochelaar op school heb ik de mogelijkheid om kinderen te inspireren en hun verbeelding te stimuleren. Door middel van mijn trucs en illusies neem ik kinderen mee op een reis vol verrassingen en ontdekkingen. Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen van verschillende leeftijden en kan mijn act aanpassen aan de doelgroep (regulier en speciaal onderwijs).

Een van de voordelen van het inhuren van een goochelaar op school in Purmerend is dat kinderen op een leuke en interactieve manier nieuwe dingen kunnen leren. Ik probeer mijn act altijd te integreren met educatieve elementen, zodat kinderen niet alleen genieten van de show, maar ook iets nieuws leren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over wetenschap, geschiedenis of zelfs wiskunde. Door deze aanpak te hanteren, maak ik mijn act educatief en vermakelijk tegelijkertijd.

Een ander voordeel van het inhuren van een professionele goochelaar op school is dat ik mijn act kan aanpassen aan verschillende gelegenheden en evenementen. Of het nu gaat om een ​​verjaardagsfeestje, schoolshow, kerstviering of een ander evenement, ik kan mijn act aanpassen aan de sfeer en het thema. Dit zorgt voor een betere beleving voor de kinderen en zorgt ervoor dat de boodschap van het evenement goed wordt overgebracht.

Positieve feedback

Als goochelaar op school in Purmerend ben ik erg trots op mijn werk en de positieve feedback die ik ontvang van zowel kinderen als volwassenen. Ik probeer altijd mijn best te doen om mijn act zo leuk en interactief mogelijk te maken, zodat de kinderen de show niet snel zullen vergeten. Ik heb talloze optredens gegeven op verschillende scholen en ik ben altijd blij als ik hoor dat kinderen nog lang over mijn optreden praten.

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren goochelaar op school in [plaatsnaam], dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik sta bekend om mijn flexibiliteit, mijn aanpassingsvermogen en mijn professionaliteit en ik garandeer u een fantastische show voor de kinderen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een onvergetelijk evenement.

Vijf voordelen van schoolgoochelaar John Negenkerken als goochelaar voor uw school

1. U betaald geen reiskosten.

2.1 of 2 voorstellingen nodig dit kan voor 1 voordelig tarief.

3.Gratis werkboekje aanwezig.

4.U hoeft niets te doen behalve genieten!

5.De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd 4 tm 12 jaar en hun leerkrachten.

Meer weten of boeken

Wilt u meer weten over de leuke en leerzame voorstellingen van de schoolgoochelaar kijk dan hier of neem contact op via 06-50574439 of via het contactformulier.

 

Tips

Tip bent u op zoek naar een leuke kinderboekenweekvoorstelling kijk dan eens hier.

En voor voorstellingen voor volwassenen kijkt u hier.

En voor een interactief spreker voor scholen en andere bedrijven kijkt u hier.