SchoolgoochelaarTraktatie 9 Jarige

meester en juffendagTraktatie 9 Jarige. Hoe maak je een 9 jarige blij? Een echte traktatie voor de gehele basisschool: SBO Hoogvliet wist wel hoe. Afgelopen woensdag 19 juni 2013 hadden zij een eigen meester- en juffendag. En dit was er niet zo maar een. Maar hierbij was gesloten om alle juffen en meesters tegelijkertijd jarig te laten zijn. Hoe simpel! Alle 6,7,8,9 en andere jarige(n) wisten hier raad mee.

Ze begonnen met het vieren van de verjaardag in de eigen klas. De eerste traktatie werd daar genuttigd. Iedereen had eigen cadeautjes / traktatie meegenomen om de jarige te kunnen feliciteren. Ook werd er met alle groepen heerlijk gepicknickt. Het weer was zo lekker zodat er kon worden afgesloten met een waterfestijn. Ook

iets wat niet alleen 9 jarige jongens en meisjes leuk vinden.

Wat kunnen we leren van bovenstaande meester en juffendag? En hoe je nu een goede traktatie voor al dan niet een 9 jarige organiseert? Allereerst is er gelijkheid. Iedereen is jarig, het is nog nooit zo eerlijk geweest. Vervolgens is er voor iedereen wat leuks te beleven én iedereen deelt in het lekkers. Tis is net als mijn goochelshows: iedereen is gelijk, voor iedereen is wat leuks te beleven en aan het einde heeft jong en oud een leuke ervaring!