SchoolgoochelaarVoordelen van een goochelaar in het speciaal onderwijs

Voordelen van een goochelaar in het speciaal onderwijs

Voordelen van een goochelaar in het speciaal onderwijs

Voordelen van een goochelaar in het speciaal onderwijs het inzetten van de schoolgoochelaar op het speciaal onderwijs kan vele voordelen hebben voor de kinderen,

leerkrachten en het onderwijs in het algemeen.

 

John de schoolgoochelaar heeft al meer dan 20 jaar ervaring met deze doelgroep.

Alle voorstellingen van de schoolgoochelaar kunnen worden aangepast op het niveau van uw speciale kinderen.

Populair zijn de voorstellingen de goochelschool en de kinderboekenweekvoorstelling.

Hieronder staan 9 voordelen beschreven van het inzetten van een schoolgoochelaar op het speciaal onderwijs:

 1. Verbetering van sociale interactie: Goocheltrucs en workshops zijn een perfecte manier om kinderen uit het speciaal onderwijs samen te brengen en hen te helpen bij het opbouwen van sociale vaardigheden en relaties met elkaar.
 2. Stimulering van zelfvertrouwen: Kinderen uit het speciaal onderwijs krijgen de kans om deel te nemen aan activiteiten die hen uitdagen en hen helpen bij het opbouwen van hun zelfvertrouwen.
 3. Bevordering van concentratie en aandacht: De interactieve en uitdagende voorstellingen en workshops van de schoolgoochelaar helpen bij het verbeteren van concentratie en aandacht bij kinderen uit het speciaal onderwijs.
 4. Ondersteuning van het digitale onderwijs: Veel schoolgoochelaars gebruiken digiborden om hun voorstellingen te ondersteunen en zo kunnen ze ook helpen bij het integreren van technologie in het onderwijs.

  Meer voordelen van een goochelaar in het speciaal onderwijs

 5. Verrijking van het curriculum: Schoolgoochelaars kunnen workshops aanbieden die gericht zijn op bepaalde leergebieden, zoals wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM), waardoor het curriculum verrijkt wordt.
 6. Ondersteuning van de emotionele gezondheid: Door deel te nemen aan plezierige en ontspannende activiteiten, kunnen kinderen uit het speciaal onderwijs hun emotionele gezondheid verbeteren.
 7. Verhoging van motivatie: Schoolgoochelaars kunnen kinderen uit het speciaal onderwijs enthousiasmeren voor leren en hen motivatie geven om te blijven participeren in de klas.
 8. Verbeterde samenwerking: Door samen te werken aan goocheltrucs en workshops, kunnen kinderen uit het speciaal onderwijs samenwerken en teamgeest ontwikkelen.
 9. Versterking van ouderbetrokkenheid: Door de schoolgoochelaar in te zetten, kun je ouders uitnodigen voor de voorstellingen en workshops, wat leidt tot een versterking van ouderbetrokkenheid en samenwerking tussen ouders en de school.
 10. Meer weten over de schoolgoochelaar in het speciaal onderwijs? Neem dan eens contact op via 06-50574439 of via het contactformulier .