SchoolgoochelaarVriendschap

Vriendschap

Thema: Vriendschap kom erbij

Naam van de voorstelling: Vriendschap

Het verhaal

John en Sjaakie zijn sinds groep 1 de beste vrienden. Vanwege het themaweek op school over ‘Vriendschap’ heeft de juf aan hen gevraagd of ze er over na willen denken of ze nog meer vrienden hebben.

En wat blijkt? Ze hebben heel veel verschillende vrienden. Op school hebben ze vrienden en op de voetbalclub, de hockey- vereniging, de scouting en ze zijn vrienden met de buurtkinderen met wie ze buiten spelen. Verder heeft Sjaakie vrienden bij een rapgroepje en John op zijn goochelclub.

Nu ze erover nadenken zijn ze bevriend met zowel jongens als meisjes en ook met mensen die ouder zijn dan zijzelf. Sommige van hun vrienden komen uit andere landen.

Volgens John en Sjaakie maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt. Het belangrijkst voor hen is dat je een echte vriend bent waarmee je lief en leed kunt delen.

Willen jullie vrienden worden met John en Sjaakie om samen avonturen te beleven tijdens de schoolbrede voorstelling 2018? ”Vriendschap”

En wie is dat nieuwe meisje? Zou zij vrienden willen worden?

Prijs:

De prijs van de basisschool voorstelling “Vriendschap  vind u hier.

Het bedrag is inclusief reiskosten, decor, geluid en btw.

 

Tijdsduur

De tijdsduur van de gezellige en vriendelijke voorstelling is 45 minuten.

Voor wie is de voorstelling vrienschap geschikt?

De voorstelling “Vriendschap” is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun leerkrachten of begeleiders.

Inhoud van de voorstelling vriendschap

Tijdens de voorstelling wordt er veel gelachen, gegoocheld en buik gesproken. Natuurlijk is er zoals u gewend bent veel kindercomedy tijdens de voorstelling. De voorstelling is 100% interactief.

We gaan ook in op thema’s zoals: erbij horen, vriendschap, samen plezier maken en houden. Dit wordt de meest positieve schoolvoorstelling ooit.

Gratis werkboekje vriendschap

Het gratis werkboekje voor de vriendschaps hier te downloaden (het is geschreven voor de kbw 2018 maar de inhoud is actueel).

Als u het automatisch in uw mailbox wilt ontvangen, kunt u hier terecht.

Kwaliteit

Het werkboekje vriendschap, kom erbij is door een gecertificeerd leerkracht gemaakt!

U hoeft niets te doen!

John de schoolgoochelaar speelt gemiddeld 140 (school)voorstellingen op jaarbasis en is gewend alles zelf mee te nemen zoals het geluid en decor.

Het enige wat u rest is samen met de kinderen te gaan zitten en te genieten van de Kinderboekenweek voorstelling 2018 “Vriendschap”.

Boek hier uw voorstelling of bel met De Schoolgoochelaar op: 06-50574439.

 

Speciaal onderwijs 

Wilt u de voorstelling Vriendschap boeken voor het speciaal onderwijs neem dan a.u.b. even telefonisch contact op: 0650574439 schoolgoochelaar John Negenkerken