SchoolgoochelaarWat Te Doen Bij Pesten Op School

dickens en kbweek 122Wat Te Doen Bij Pesten Op School. Pesten is nog nooit zo’n hot thema geweest. Vooral de gesprekken wat te doen bij pesten op school is een terugkomend thema. Waarom? Dat is een goede vraag, maar vooral het antwoord hierop is ernstig. Holland Rijnland houdt er binnenkort een speciale themabijeenkomst over. Plagen is gelijkwaardig, het gebeurt af en toe en het is naar elkaar toe. Pesten is daarbij anders: het is niet gelijkwaardig. Het is een machtsspel en het gebeurt van de ene partij richting de andere. Een hoog percentage kinderen krijgt hiermee te maken en vraag zich af wat te doen bij pesten op school.

Op de basisschool wordt de basis gelegd. De basis wat te doen bij pesten op school, maar ook wat te doen wanneer ik iemand ken die wordt gepest op school. En de basis voor wat te doen als ik pest op school. Wanneer je niet de juiste methodes vindt tijdens de basisschool duurt het langer voordat het machtsspel ophoud. En wie als kind last heeft van pesten op school, en niet wist wat te doen en

hiermee op te gaan heeft het zwaar. Als volwassene kun je hier ernstige klachten aan overhouden. Als kind wordt het geaccepteerd wanneer zij vragen wat te doen bij pesten op school, of hoe ze hier later mee omgaan. Maar als volwassenen wordt het niet altijd begrepen wanneer zij het zwaar hebben en verdriet/sociale moeilijkheden ervaren.

Als Schoolgoochelaar ontwikkelde ik specifiek hiervoor een goochelshow die gericht is op kinderen in de basisschool. Wil jij pesten bespreekbaar maken op jouw basisschool? En/Of wil jij de kinderen leren hoe je met meer respect met elkaar omgaan? Op http://schoolgoochelaar.nl/pesten-is-niet-leuk-basisschoolvoorstelling/ vind je meer informatie.Of bel direct 06 – 505 74439, ik hoor graag hoe ik jou kan helpen!