SchoolgoochelaarZoon Claudia De Breij

Claudia De Breij houdt van Schoolgoochelaar John

Zoon Claudia De Breij. Ieder kind is elk jaar weer jarig. Ook de zoon van Claudia De Breij. En als verrassing voor zijn feestje werd ik gevraagd om voor de zoon en zijn vriendjes eens wat te goochelen.

Dat was toch een partij gezellig! We begonnen eerst met wat kleine en grotere trucs. Hierna zat de stemming erin en was het mogelijk om mee te goochelen. Naast de zoon van, stonden er meteen wat kleine goochelaar in spé op.

Na afloop Twitterde Claudia De Breij over het optreden voor haar zoon en zijn vrienden de bovenstaande tweet.  ”Okee jongens, geheel belangeloze kinderfeestjestip: @JohnNegenkerken de goochelaar. Onthou die naam. Best moeilijk nog, Negenkerken”

En een paar uur later kwam er ook de volgende tweet van Claudio De Breij voorbij: ”Dan ga ik nu 87 ballonnen laten klappen en 8 miljard stukjes Lego opvegen. En 200 M&M’s uit de kussens van de bank eten.” Kortom, zowel de zoon van en Claudia De Breij hadden net als ik een fantastische dag. Wanneer mag ik jou en jouw kinderen blij maken door middel van goochelen?